Kategorija: Video posnetki

Zabavni, nepričakovani spodrsalji, padci in nesreče, ki so običajno naključno posneti vas bodo nasmejali tudi v najbolj turobnih dneh.

Film “hojsover” ali kako je minister nepreklicno obrnil na meji!

Priljubljeni radijski voditelj Denis Avdić v uniformi svojega bivšega delodajalca in ekipa Radio 1 v izjemnem “filmskem” prvencu “IZ “GRANICE”: Film “HOJSOVER” ali kako je minister nepreklicno obrnil na meji!”

Oznake: #covid-19 #korona #virus Minister Aleš Hojs in njegova mama. Veliki vodja Janez Janša. Primorski glas #1 Jana Morelj s koroško kolegico Anja Ramšak in Miha Deželak veliki junak. Policist pomočnik Haris Zulić.

Vici Objavljeno v kategoriji: Video posnetki

VIDEO: Mamin sinko Aleš Hojs

Aleš Hojs in njegova mama sta želela prečkati slovensko-hrvaško mejo, a so ju Hrvati zavrnili. Minister za notranje zadeve iz aktualne vlade Janeza Janše je incident komentiral z besedami, da je želel le preveriti delo hrvaških policistov.

(več …)

Vici Objavljeno v kategoriji: Politični vici, Video posnetki

Borut Pahor TikTok

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor na svojem TikTok profilu, medtem ko predsednik vlade Republike Slovenije Janez Janša s svojo sanjsko ekipo, kar prek Twitterja ustvarja neverjetne ukrepe za zajezitev širjenja okužb covid-19. #vladozlom

*Učiteljica telovadbe v Mjanmaru je med jutranjo rekreacijo nevede posnela začetek vojaškega udara. #covid-19 #korona #virus

Vici Objavljeno v kategoriji: Politični vici, Tvitosfera, Video posnetki

Milan Krek: “Ne moreš snemati nekaj, kar ni zakonito!”

“Ne moreš snemati nekaj, kar ni zakonito!” je nenošenje mask na dobrodelnem dogodku Olimpijskega komiteja Slovenije, kjer so bili vsi prisotni brez mask (tudi Romana Kustec, ministrica za za izobraževanje, znanost in šport), komentiral direktor Nacionalnega inštituta za javno zdravje: Milan Krek, dr. med., spec. in tako za brezbrižnost prisotnih okrivil RTV Slovenija, ki je dogodek prenašala v živo.

Se kdaj vprašate, kdo stoji za ukrepi, ki nam jih zapoveduje vlada? Da, stric iz ozadja je g. Milan Krek.

Vici Objavljeno v kategoriji: Tvitosfera, Video posnetki

Še en razlog, zakaj ženske živijo dlje od moških

Another reason why women live longer than men.

mops vs. leopard tiger gepard lion

Vici Objavljeno v kategoriji: Tvitosfera, Video posnetki

Luka Dončić spozna svojega brata dvojčka

Slovenski košarkaški junak Luka Dončić ima skrivnostnega brata dvojčka. “Spoznal” ga je na tekmi, ko so košarkaši Dallas Maverick gostovali pri Cavaliersih v Clevelandu.

POGLEJ VIDEO (več …)

Vici Objavljeno v kategoriji: Video posnetki

America first … Slovenia second

(več …)

Vici Objavljeno v kategoriji: Video posnetki

Smučarski skoki v tandemu

Slovenska smučarska skakalca Rok Urbanc in Jaka Rus sta premaknila meje v smučarskih skokih ter 18. februarja 2016 v Planici prvič skočila v tandemu: 2 skakalca na enem paru smuči. Neuradni svetovni rekord smučarskih skokov v tandemu sta s dolžino 35 metrov opravila na največji planiški otroški skakalnici K41.

(več …)

Vici Objavljeno v kategoriji: Video posnetki

Polomije na delovnem mestu

Čeprav je veliko ljudi brezposelnih, si tisti drugi srečneži v navalu dolgočasnega delovnega časa hitro privoščijo kakšno lumparijo in morda le z malo neumnostjo tvegajo svojo zaposlitev. Velika kompilacija zabavnih posnetkov v stilu stavka, ki si ga je vredno zapomniti: “Imel si eno nalogo!”

Vici Objavljeno v kategoriji: Video posnetki

Zimske polomije

Smo sredi zime, ko tudi Slovenijo presenečajo nenehne snežne padavine. “Kdo bi si mislil, da sredi zime pada sneg” mirijo nekateri, medtem ko mediji ob vsakem centimetru novozapadlega snega dodajo 5 minut novic v najbolj gledanem večernem terminu. No, oddaljimo se od težav na slovenskih cestah, ter se posvetimo zabavnim dogodivščinam na snegu, ki se niso končale na najlepši način.

Vici Objavljeno v kategoriji: Video posnetki