Ruski vozniki

Vsi vemo, da Rusi niso kar prida vozniki. Če pa njihove vozniške sposobnosti zmešajo z njim priljubljeno vodko lahko kar se da hitro pride do katastrofalnih posledic. Nekaj vragolij in nesreč z ruskih cest si oglejte v spodnjih posnetkih.

1. Voznik Ford Focus-a agresivno prehiti voznika “s kamero” nato pa še skoraj povzroči hudo prometno nesrečo. Na koncu jezno ustavi in stopi iz avtomobila, vendar zagleda kamero in stisne rep med noge.

2. Vozniku nasproti vozečega avtomobila prekipi, saj voznik skuterja prehiteva čez dvojno neprekinjeno črto. Kdo v tem primeru potegne ta kratko, si poglejte v spodnjem videu.

3. Ruski policaji se na snegu igrajo z avtomobilom, ki so ga jim kupili njihovi davkoplačevalci. So tudi tokrat spili preveč vodke?

4. Ruskemu kolesarju vožnja voznika srebrnega avtomobila ni bila posebej všeč, zato se mu je maščeval s tem, da mu je razbil ogledalo.


5. Poteza tega ruskega voznika ni jasna niti našemu uredništvu.

6. Za konec pa še posnetek s srečnim koncem. Voznik se je srečno ustavil, ne da bi se zaletel v Lado, ki jo je na zasneženi cesti obrnilo nekaj trenutkov prej.

Upamo, da se čim več cestnih vragolij konča srečno.