Varovanje zasebnosti

Varovanje zasebnosti

Politika varovanja zasebnosti na spletni strani www.mojsmeh.si. Če želite več informacij ali imate dodatna vprašanja v povezavi s politiko zasebnosti na tej spletni strani, nas kontaktirajte na amon@i-igre.si. Nam, www.mojsmeh.si je zasebnost obiskovalcev izjemnega pomena. Ta dokument o politiki varovanja zasebnosti opiše tipe zasebnih informacij, ki jih sprejmemo in hranimo na www.mojsmeh.si in kako jih uporabljamo.

Log datoteka

Tako kot veliko drugih spletnih strani, tudi na www.mojsmeh.si uporabljamo t.i. log datoteke. V teh datotekah zapisujemo informacije o IP naslovu, vrsti brskalnika, podjetja ki vam ponuja internet (ISP), oznako datuma in časa, vstopne in izstopne strani in število klikov. S temi informacijami analiziramo trende, administriramo spletno stran, sledimo premikanju uporabnikov na naši spletni strani in zbiramo demografske podatke. IP naslov in druge podobne informacije niso povezane z drugimi informacijami, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.

Piškotki (Cookies)

www.mojsmeh.si uporablja piškotke, v katerih shranjuje informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika. DoubleClick DART piškotek .:: Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na www.mojsmeh.si. .:: Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletne strani www.mojsmeh.si in drugih spletnih strani .: :Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran http://www.google.com/privacy_ads.html Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci so med drugim tudi: Google Adsense.

lokalni
_utma – namenjen je razlikovanju uporabnikov in sej.
_utmz – hrani informacijo o tem, kako je uporabnik prišel na stran.
_utmc in _utmb – uporabljata se za ugotavljanje novih obiskov oz. sej
cc_advertising, cc_analytics, cc_necessary, cc_social – uporabljajo se za nastavitve o piškotkih

piškotki tretjih oseb
www.facebook.com, s-static.ak.facebook.com, statick.facebook.com – uporablja se za delovanje like gumba
googleads.g.doubleclick.net: _drt_ – beleži število prikazanih oglasov, id – beleži katere oglase ste že videli in vam na podlagi vaših interesov pokaže ustrezne oglase

Ostale stranke

Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, ki se prikazujejo na www.mojsmeh.si, pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite.

Nadzor

www.mojsmeh.si nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje.

Več informacij

Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev. Pri www.mojsmeh.si ne moremo vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne moremo vplivati na njihovo politiko zasebnosti. Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.

 

Dodaj odgovor